top of page

DeLaval enerji geri kazanım sistemi ERS / DeLaval heat recovery system ERS


Delaval olarak siz çiftçilerin maliyetlerini düşürmek için çözümleri var. Bunlardan biri DeLaval ERS enerji geri kazanım sistemi.DeLaval ısı geri kazanım sistemi, süt soğutma işlemini kullanarak ılık su üretir. Bu çözüm, soğuyan sütten çıkan ısının yüzde 60’ına kadarını alıp boru hattı ve sağımhane temizliklerinizde kullanılmak üzere sıcak suya çevirebilir. Sütü düşük bir depolama sıcaklığına soğutmak, günlük işlerinizin önemli bir parçasıdır. Çevre dostudur.


DeLaval ERS sistem

DeLaval ısı geri kazanım sistemi, süt soğutma işleminden ılık su üretir. Bu işlemden çıkartılan enerji sıcak hava yerine sıcak su üretir. Öyle ki, soğutulan her bir litre süt için 0.7 litre ılık su üretilir. ERS sistemi enerji geri kazanım ünitesi enerji tasarrufu sağlayabilir, maliyetleri azaltabilir ve işinizin sonucunu iyileştirmenize yardım edebilir.

  • Kaliteli konstrüksiyon

  • Enerji masraflarınızı düşürün

  • Kârlılığı artırın

Bu videoda Hem Ers sistemini Hemde DeLaval in diğer sistemlerini VMS ile göreceksiniz.



 

DeLaval energy recovery systems

A DeLaval energy recovery system generates warm water using a milk cooling process. This solution can recover up to 60 percent of the heat extracted from cooling milk and convert it to hot water for use in all your pipeline and parlour cleaning


DeLaval ERS energy recovery unit can save energy, cut costs and improve efficiency to help increase your operation’s bottom line.

  • Quality construction

  • Reduce energy costs

  • Increase profitability



146 görüntüleme0 yorum
bottom of page