top of page

Otomatik Rotary Sağım Sistemi AMR / Automatic Milking Rotary System AMR


Delaval olarak en ufak işletmeden tutun çok büyük sürülere kadar hepsini rahatlıkla yönetebilmektedir. Sadece siz gelecek planlamanızı yapmanız yeterlidir. Delaval son olarak bikaç yıldır. Büyük sürüler için Otomatik Rotary Sağım Sistemi AMR yi büyük çiftliklerle buluşturdu. İşçilik ve maliyetleri düşündüğünüz zaman büyük çiftlikler için büyük bir problemi ortadan kaldırıyor. Daha sağlıklı ve daha verimli sürüye sahip oluyorsunuz. DeLaval Otomatik Rotary Sağım - AMR ™, göreve göre özel olarak dizayn edilmiş beş adet hidrolik robot olması her gün 1.600 tam otomatik süt sağım yapmanızı sağlar. DeLaval AMR ™, çiftlik yönetimi ihtiyaçlarınızı karşılamak için tasarlanmıştır.


DeLaval AMR

Kısacası;

  • İşgücü tasarrufu

  • Gerçek memebaşı sağımı

  • 5 adet göreve özel robot

  • Gelişmiş memebaşı sağlığı

  • Minimum sağım masrafı

TEMEL YARARLARI


İşçilik maliyetlerini düşürür


%50 oranında işçiliği düşürür. Bu sebeple işçileriniz diğer çiftlik işlerine daha motive bir şekilde odaklanır. Sizin sadece ineklerinizi sistemden kontrol etmek ve yönetmek düşecektir.

Gerçek memebaşı sağımı

Süt sağımını mümkün olan en etkili ve sağlıklı şekilde maksimuma çıkarmak istiyorsanız, gerçek memebaşı sağımı şarttır. Her memebaşı tam olarak sağılır ve bireysel kadeh çıkartma fazla sağım yapılmasını önler. Bu memebaşı uçları için iyidir ve her süt sağımında maksimum süt verimi elde edilmesini garanti eder. Her memebaşından alınan süt, akış hızı, süt verimi, kan ve iletkenlik seviyeleri açısından izlenir ve analiz edilir.%50 oranında işçiliği düşürür. Bu sebeple işçileriniz diğer çiftlik işlerine daha motive bir şekilde odaklanır.


5 adet göreve özel robot

Robot 1-2: Temizleme ve ön-sağım.Robot 3-4: Kadeh takmaRobot 5: Memebaşı spreyleme

Beş adet göreve özel robotla, inekler arasında - kadehler ve süt hatları aracılığıyla - çapraz bulaşma riskinin minimum düzeyde tutulduğundan emin oluruz. Özel robotlarla her sağım görevi en iyi şekilde yapılır.







Daha fazla bilgi almak isterseniz bize ulaşabilirsiniz.

www.mutluciftlikler.com


info@mutluciftlikler.com



 

Automatic Rotary Milking System AMR


DeLaval Automatic Milking Rotary - AMR™ is the latest in rotary technology. Having five task-specific hydraulic robots it enables you to achieve up to 1,600 fully automatic milkings every day. DeLaval AMR™ is designed to meet your farm management needs.

To Sum Up;

  • Save on labour

  • True quarter milking

  • 5 task specific robots

  • Improved teat health

  • Minimum milk harvesting costs


KEY BENEFITS


Save on labour

Up to 50% labour savings

Improved morale and job satisfaction

Lower milk harvesting costs


Staff can do other jobs on the farm instead of the physically-demanding milking chores. They can round up cows for milking, clean cubicles, feed cows or monitor the milking process while your cows are being milked.


True quarter milking

If you want to maximise milk extraction in the most effective and healthy manner possible, true quarter milking is a must. Each teat is fully milked and the individual cup take-off prevents over milking. This is good for teat ends and ensures that maximum milk yield is harvested after each milking. Milk from each teat is monitored and analysed for flow rate, milk yield, blood and conductivity levels.


5 task specific robots

Robots 1-2: Cleaning and pre-milking.Robots 3-4: AttachingRobots 5: Teat spraying

With five task-specific robots we ensure that the risk of cross-contamination between cows – via cups and milk lines – is kept to a minimum. With specialised robots each milking task is performed optimally.


If you want to get mor information; you can contact with us

www.mutluciftlikler.com

info@mutluciftlikler.com

70 görüntüleme0 yorum
bottom of page